Didi Kempot - Pamer Bojo ( Official Music Video ) MP3

Didi Kempot - Pamer Bojo ( Official Music Video ) MP3

Download lagu Didi Kempot - Pamer Bojo ( Official Music Video ) MP3 dapat kamu download secara gratis di strugglewellproject. Details lagu Didi Kempot - Pamer Bojo ( Official Music Video ) bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Didi Kempot - Pamer Bojo ( Official Music Video ) berada dibawah.

Title Didi Kempot - Pamer Bojo ( Official Music Video )
Duration 05:22
File Format mp3
Mime Type audio/mpeg
Bitrate 128 kbps
Size 7.37 MB
Views 140,903x
Uploaded on 12 Mei 2020

Silahkan klik salah satu tombol yg berfungsi, Jika download belum juga dimulai silahkan klik lagi sampai bisa 😘

Download Mp3 Detail

#DidiKempot #PamerBojo #NewBareksaPerdanaRecord

Official Music Video from Didi Kempot ‘ Pamer Bojo ’
Subscribe MPR Channel here: smarturl.it/SubscribeMPR

Stream Available on :
backl.ink/85304754

Songtitle : Pamer Bojo
Voc : Didi Kempot
Music : Bareksa
Songwriter : Didi Kempot

INFO MPR
Facebook : smarturl.it/FacebookMPR
Instagram : smarturl.it/MPRinstagram
TikTok : vt.tiktok.com/DmGXDW/
Whatsapp : 081232732672

Lirik Lagu : Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Tags: #pamer bojo didi kempot #pamer bojo cendol dawet 86 lirik #pamer bojo karaoke #pamer bojo nella kharisma cendol dawet lagista #pamer bojo tiara cover #pamer bojo guyon waton lirik #pamer bojo via vallen lirik #pamer bojo dj remix #didi kempot full album #didi kempot meninggal dunia #didi kempot pamer bojo #didi kempot ambyar #didi kempot terbaru #didi kempot tatu #didi kempot cidro #new bareksa perdana record #new bareksa didi kempot #new bareksa didi kempot full album